Sveti Vasilije Ostroski

Чудесна исцјељења Светог Василија Острошког XI – “Сила се Божија у немоћи пројављује”

Име: 12.03.2024-Cudesna iscjeljenja Svetog Vasilija Ostroskog Cudotvorca-11; Опис: Чудесна исцјељења Светог Василија Острошког – “Сила се Божија у немоћи пројављује” Тип: audio/mpeg

Са благословом Његовог Високопреосвештенства Митрополита црногорско-приморског. г. Јоаникија Мићовића и игумана манастира Острога архимандрита Сергија Рекића Острог Тв Студио отпочео је са низом катихетско-образовних серијала.

У једанаестој емисији из серијала “Чудесна исцјељења Светог Василија Острошког” – Сила се Божија у немоћи пројављује” јеромонах Роман Виларет, сабрат острошки, говорио је и саопштио неколико чуда Светог Василија Острошког. На крају је и снимак и сведочанство продице Гардашевић из Никшића, Ђорђија Гардашевића и његове мајке о чуду које је учинио Свети Василије Острошки Чудотворац.

Емисију смо преузели са канала Острог Тв Студио. Благодаримо уреднику серијала “Чудесна исцјељења Светог Василија Острошког”, јеромонаху Роману Виларету и сниматељу Бату Самарџићу и Радисаву – Рају Јеврићу, уреднику “Острог Тв Студија” и острошкој братији на преузетом прилогу.

мр Александар Вујовић,
уредник Катихетског програма Радио Светигор