logo

Đakon Uroš Pamučar sekretar Eparhijskog upravnog odbora Eparhije Timočke najavljuje četvrti Festival hrišćanske kulture

Ime: 05. 09. 2019. Djakon Uros Pamucar Festival Zajecar; Opis: Četvrti Festival hrišćanske kulture u Zaječaru Tip: audio/mpeg

Đakon Uroš Pamučar sekretar Eparhijskog upravnog odbora Eparhije Timočke najavljuje četvrti Festival hrišćanske kulture koji će biti održan u Zaječaru od 5.-15. septembra

Eparhija timočka i grad Zaječar su domaćini četvrtog Festivala hrišćanske kulture 5–15. septembra 2019.  Festival se i ove godine održava u organizaciji Eparhije timočke, uz podršku Uprave za saradnju sa crkvama i verskim zajednicama Ministarstva pravde, Ministarstva kulture i Grada Zaječara.

Otvaranje prve festivalske večeri predviđeno je za četvrtak 5. septembar.

Festivalski dani biće bogati brojnim duhovnim i kulturnim sadržajima. Pored brojnih koncerata, izložbi, predavača i promocija novih književnih izdanja, održaće se i Filmski festival dokumentarno-duhovnog filma kojim će biti otvoren ovogodišnji festival.

Filmski deo festivala će pored domaće publike pratiti i internacionalani žiri. Kvalitetan i sadržajan program je poziv svima da posete Četvrti festival hrišćanske kulture u Zaječaru.