Dr. Sandra Djuranovic

Др Сандра Ђурановић: “Нека љекари са Христовом љубављу и милошћу Самарићанина, лијече и помажу људима”

Име: 20.05.2019 Sandra Djuranovic; Опис: Нека љекари са Христовом љубављу и милошћу Самарићанина, лијече и помажу људима Тип: audio/mpeg

Са др Сандром Ђурановић, специјалистом ургентне медицине, разговарали смо о неким њеним сусретима и духовним искуствима са великим и светим људима, блаженоупокојеним патријархом српским Павлом, архимандритом Луком, игуманом Цетињским и Дајбабским и манастира Савине Главице, игуманијом Варваром из манастира Манасије, игуманијом Февронијом из Пећке Патријаршије, монахом Епифанијем из манастира Острога.

Dr Sandra U StudijuDr SandraЧућете и о сусретима са дивним и благословеним људима који живе да несебично помогну другом, свједочећи то својим примјером.

У разговору је било говора и о разликовању између психички обољелих људи и оних који су опсједнути демонским силама, као и о болести и лијечењу душе и тијела.

Др Сандра Ђурановић, нам казује и своја љекарска искуства у току реанимације.

Чућете зашто је и све мање љубави међу људима данас, као и многе друге занимљиве приче, које је за вас, драги слушаоци подијелила др Сандра Ђурановић, са којом је разговарао Александар Вујовић, уредник Катихетског програма Радио Светигоре.

Тонска обрада Слободанка Грдинић
Продукција Радио Светигора, мај 2019.