Naslovna

Dr Saša Zejak govorio o novom albumu Nebo orlova grupe Vizant

Ime: 06. 05. 2019. SASA ZEJAK NEBO ORLOVA VIZANT; Opis: Dr Saša Zejak govorio o novom albumu Nebo orlova grupe Vizant Tip: audio/mpeg

U razgovoru za Radio Svetigoru, o novom albumu Nebo orlova grupe Vizant, razgovarali smo sa dr Sašom Zejakom i na kraju razgovora sa bubnjarom grupe Milošem Kneževićem.

Saša Zejak nam je govorio o prethodnim albumima, o budućim planovima grupe Vizant.

Takođe smo od gosta čuli utiske o njegovim posjetama Jasenovcu i Kosovu i Metohiji, Cetinjskoj Bogosloviji, i mnogim drugim zanimljivostima.

Dr Saša Zejak, je posjetio Bogosloviju Svetog Petra Cetinjskog, na Istočni petak 3. maja 2019. godine i sreo se sa profesorima i učenicima i ovom prilikom nagradio nekoliko učenika.

Učenik trećeg razreda Vasilije Boljevići na poklon je dobio sat, a učenik drugog razreda Nikola Lukić i prvog razreda Milutin Erceg, od Saše Zejaka, prijatelja i dobrotvora škole, dobili su po 100 evra.

Ovom prilikom dr Saši Zejaku, čestitamo rođendan i krsnu slavu Svetog Velikomučenika Georgija, njegovoj suprugi Vanji i sinovima Nikolaju i Konstantinu, da ih blagoslov Gospodnji prati u sve dane njihovih života.

Sa dr Sašom Zejakom razgovarao je profeor Alekdandar Vujović, urednik Katihetskog programa Radio Svetigore.

Tonska obrada Slobodanka Grdinić.
Produkcija Radio Svetigora, 6. maj 2019. godine.