Емисија “Питајте свештеника” са протојерејем Миодрагом Тодоровићем

Емисија “Питајте свештеника” са протојерејем Миодрагом Тодоровићем

Име: 03. 07. 2022 PITAJTE SVESTENIKA otac Miodrag Sujo Todorovic; Опис: Емисија "Питајте свештеника" са протојерејем Миодрагом Тодоровићем Тип: audio/mpeg

Отац Миодраг: “Праштање је стање духа“

 

У недјељу 3. јула 2022. године гост емисије ,,Питајте свештеника“ Радија ,,Светигора“ био је протојереј Миодраг Тодоровић парох никшићки.

Otac Miodrag TodorovicОтац Миодраг је, на почетку емисије, тумачио зачало из Светог Јеванђеља на трећу недјељу по празнику Педесетнице, рекавши, између осталог, да нас је данашње Јеванђеље подсјећа на наше назначење а то је Царство небеско.

У наставку емисије отац Миодраг је говорио о Петровском посту којим се припремамо да дочекамо празник Светих првоврховних апостола Петра и Павла, а у наставку говорио о предстојећем празнику Рођења Светог Јована претече и крститеља Господњег који ћемо прославити у четвртак 7. јула.

У наставку емисије отац Миодраг је одговарао на постављена питања наших слушалаца међу којима су се, између осталих, нашла питања:

-Зашто Јудејци и Самарјани нису могли да живе заједно
-На који начин мирјани могу да постану активни чланови своје парохије?
-Како одговорити на неправду у друштву?
– Да ли могуће приметити сопствени пад у прелест?, и друга питања, на која ћете одговоре наћи око одслушате ову душекорисну емисију коју вам топло препоручујемо.