pitajte-svestenika

Емисија “Питајте свештеника” са свештеником Миoдрагом Тодоровићем

Име: 23. 01. 2022-Pitajte svestenika-otac Miodrag Todorovic; Опис: Емисија "Питајте свештеника" са свештеником Миoдрагом Тодоровићем Тип: audio/mpeg

Отац Миодраг Тодоровић: “Свети Сава је свједок моћи Христове љубави“

 

Протојереј Миодраг-Шујо Тодоровић одговарао је на Недјељу по Богојављењу на питања слушалаца у емисији ,,Питајте свештеника“ на таласима Радија ,,Светигора“.

Otac Miodrag TodorovicНа почетку емисије отац Миодраг је тумачио зачало из Светог Јеванђеља на ову Свету недјељу.

,,Свети Сава је свједок моћи Христове љубави“- казао је, између осталог, отац Миодраг говорећи о светитељском лику Светог Саве првог Архиепископа српског.

Отац Миодраг је коментарисао именовање дипломираног професора философије и доктора теолошких наука свештеника Николе Маројевића за члана Управног одбора Универзитета Црне Горе које је ових дана у жижи јавности.

Одговарајући на питање значаја и коришћења Богојављенске водице отац Мидраг између осталог каже да је Богојављенска водица символ светости материје.

На који начин треба засновати и градити православну породицу, на који начин млад човјек зна кад је спреман за оснивање породице, колико је самовоља штетна у браку и у другим односима у друштву и како се борити против самовоље, само су нека од питања на која можете чути душекорисне одговоре оца Миодрага у овој емисији коју вам топло препоручујемо.