Ђакон проф. др Владан Таталовић

Катедра- Ђакон проф. др Владан Таталовић: “Господ мој и Бог мој – смрт и васкрсење Исуса Христа према светом Еванђељу по Јовану”

Име: 01. 05. 2023-KATEDRA-Vladan Tatalovic-GOSPOD MOJ I BOG MOJ; Опис: Господ мој и Бог мој - смрт и васкрсење Исуса Христа према светом Еванђељу по Јовану Тип: audio/mpeg

Поштовани слушаоци Радио Светигоре, драга браћо и сестре, у новом издању емисије из серијала “Катедра”, вашој љубави и пажњи препоручујемо да чујете занимљиво предавање које је одржао ђакон проф. др Владан Таталовић, професор Православног богословског факултета Универзитета у Београду.

Ђакон проф. др Владан Таталовић, говорио је на тему “Господ мој и Бог мој – смрт и васкрсење Исуса Христа према светом Еванђељу по Јовану”.

Предавање је одржано у четвртак 27. априла 2023. године у београдском храму светог Апостола и Јеванђелисте Марка на Ташмајдану.

Тонски запис предавања преузели смо од колега са Радио Слово Љубве, којима благодаримо, као и братству храма Светог Марка у Београду и свештенику Владимиру Пекићу.

мр Александар Вујовић,
уредник Катихетског програма Радио Светигоре
и професор Богословије Светог Петра Цетињског на Цетињу