Саборни храм Подгорица

Коло српских сестара Светог Марка из Подгорице позива да учествујемо у акцији прикупљања књига за основце

Име: 19. 08. 2019. OLGA STOJANOVIC; Опис: Акција прикупљања књига за основце Тип: audio/mpeg

Предсједник Кола српских сестара Светог Марка из Подгорице Олга- Оља Стојановић позива да учествујемо у акцији прикупљања књига за основце

Коло Српских сестра „Свети Марко“ из Подгорице почело је акцију прикупљања коришћених књига за све разреде основне школе које ће бити поклоњене дјеци корисника Народне кухиње, као и другој којој је овај вид помоћи потребан, рекла је, у разговору за наш Радио предсједница овог Кола Олга-Оља Стојановић.

Акција ће трајати до 27. августа, а из Кола очекују да ће наићи на подршку родитеља и њихове дјеце, да помогну опремање ђака за наредну школску годину који немају могућност да купе нове књиге.

Сређени комплети књига могу се оставити на Храму Христовог Васкрсења (просторије Човјекољубља, продавници пецива и колача, код стражара), код црквењака у црквама Св. Ђорђа под Горицом, Св. Димитрије на Крушевцу и Цркви у Момишићима или на другој локацији по договору на бројеве телефона: 067 209 938 и 067 989 824.

Сви заинтересовани ће моћи да подигну књиге 25, 28. августа и 01. септембра.

Са г-ђом Стојановић разговарали смо и о осталим плановима и акцијама ове организације. Олга, која је предсједник управног одбора Фолклорног ансамбла “Ђурђевданско коло“ позвала је и нове чланове да се пријаве.