Otac Nemanja

Otac Nemanja Krivokapić govori o svom učešću na četvrtom Festivalu humanistike, kulture i umjetnosti “Pazi šta čitaš“ u Beogradu

Ime: 31. 05. 2019.OTAC NEMANJA KRIVOKAPIC; Opis: Otac Nemanja Krivokapić govori o svom učešću na četvrtom Festivalu humanistike, kulture i umjetnosti "Pazi šta čitaš“ u Beogradu Tip: audio/mpeg

Sa ocem Nemanjom Krivokapićem razgovarali smo o njegovom učešću na četvrtom Festivalu humanistike, kulture i umjetnosti „Pazi šta čitaš“ u Beogradu gdje se predstavio predavanjem i izložbom o starim i rijetkim knjigama SPC Kotor.

Četvrti Festival humanistike, kulture i umjetnosti „Pazi šta čitaš“, čiji je organizator beogradska izdavačka kuća HERA.edu. održan je 25. maja 2019. gdine u Kombank dvorani u Beogradu pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja. Na ovoj manifestaciji knjige predstavljeno je hiljadu odabranih djela 54 izdavača.

Među 30 programa našlo se i predavanje i izložba „Putevi slovesnosti – stare i rijetke knjige Srpske pravoslavne crkve u Kotoru“ autora protojereja Nemanje Krivokapića i mr Stanke Janković Pivljanin.

Prvi festival knjiga – humanistike, kulture i umjetnosti u Crnoj Gori – FesK Kotor (FesKK) PAZI ŠTO ČITAŠ! Održan je prošle godine u Kotoru od 20. do 22. decembra pod pokroviteljstvom Opštine Kotor, u organizaciji OJU „Muzeji“ Kotor i JU Centra za kulturu „Nikola Đurković“ Kotor, a po licenci izdavačke kuće HERA.edu iz Beograda.