Vjeronauka

Отац Предраг Катанић говори о часовима вјеронауке у парохији јеленачко-подострошкој

Име: 09.03.2019 Otac Predrag Katanic; Опис: Отац Предраг Катанић говори о часовима вјеронауке у парохији јеленачко-подострошкој Тип: audio/mpeg

Недеља, 3. март, био је велики дан за парохију јеленачко-подострошку јер је тог дана одржан први час вјеронауке за дјецу

По ријечима свештеника Предрага Катанића ова парохија је на дан када наша Црква прославља Светога Саву добила благослов Његовог високопреосвештенства Архиепископа цетињског и Митрополита црногорско-приморског г . Амфилохија да се при Храму Светог Николаја Мирликијског у Јеленку организује вјеронаука.

На задовољство и пароха и парохијана предавања су брзо и успјешно организована, што се видјело и по одличном одзиву полазника, али и заинтерсованости оних који нису могли одмах да се укључе у наставу.

На први час дошло је петнаестак малишана а неки су остали и тужни јер нису могли да дођу због вируса и прехлада. Надамо се у Бога да ћемо кроз вјеронауку сви духовно напредовати и да ће нам се повећати број дјеце и у парохији и на вјеронауци“, каже у разговору за наш Радио протојереј Предраг Катанић, парох јеленачко-подострошки.