Jan 2019 Najava Za Konkurs Patrijarh Pavle 1

Проф. др Јелица Стојеновић најављује конкурс “Наш Патријарх Павле”

Име: 08. 02. 2919. razgovor sa prof. dr jelicom stojanovic povodom manifestacije dani patrijarha pavla; Опис: Конкурс-Наш Патријарх Павле Тип: audio/mpeg

Епархија будимљанско-никшићка и Матица српска – Друштво чланова у Црној Гори расписали су, ових дана, литерарни и ликовни конкурс на тему „Наш Патријарх Павле“ у којем учествују ученици основних и средњих школа из Црне Горе.

Сви заинтересовани својe радове могу да пошаљу на адресе Матице српске и Епархије будимљанско-никшићке до 20. марта, до када је конкурс и отворен, након чега ће жири просласити најбоље писане саставе и ликовне радове и наградити их пригодним наградама.

Најуспјешнији радови биће представљени у оквиру манифестације „Дани патријарха Павла“, која ће се одржати у Никшићу, с благословом Епископа будимљанско-никшићког Г. Јоаникије, у току Васкршњег поста, тачније 14. априла текуће године.

Детаље конкурса „Наш Патријарх Павле“ и предстојеће манифестације „Дани Патријарха Павла“ за Радио Светигору саопштила је проф. др Јелица Стојеновић.

Са њом је разговарала Сенка Чоловић Шумић