Jovan Markus

Publicista Jovan Markuš

Publicista Jovan Markuš predstavlja monografiju “Manastir Svete Trojice-Stanjevići“

Ime: 16.09.2018 Jovan Markus Monografija; Opis: Publicista Jovan Markuš predstavlja monografiju "Manastir Svete Trojice-Stanjevići“ Tip: audio/mpeg

U okviru proslave velikog jubileja- 680 godina manastira Svete Trojice- Stanjevići iz štampe je, u izdanju Izdavačko-informativne ustanove Mitropolije Crnogorsko-primorske “Svetigora”, izašla vrijedna monografija “Manastir Svete Trojice-Stanjevići” čiji je urednik publicista Jovan Markuš sa Cetinja, koji je za naš Radio predstavio ovo vrijedno djelo.

Promocija monografije biće održana u manastiru Stanjevići, na Malu Gospojinu, u petak veče 21. septembra 2018. godine, u navečerje velikog osvećenja ove Svetinje koje će biti obavljeno u subotu 22. septembra.

Gospodin Markuš govorio je o samoj monografiji, istorijatu stanjevićke Svetinje i pozvao sve zainteresovane da dođu u manastir Stanjevići da pristustvuju njenoj promociji 21. septembra i da proslavimo ovaj veliki jubilej 680 godina manastira Svete Trojice u Stanjevićima kod Budve 22. septembra.