Viber Image 2024 03 15 15 42 00 080

Најава турнира у организацији „Младих за Космет”

Име: 15.03.2024-Damjan Nikolic- Mladi za Kosmet-akcija; Опис: Најава турнира у организацији „Младих за Космет" Тип: audio/mpeg

Хуманитарни омладински клуб „Млади за Космет” из Подгорице, у оквиру Васкршње акције организује турнир у стоном фудбалу и пикаду. Турнир ће бити одржан у суботу 16. марта у гостопримници Архонтарики, са почетком у 17 часова.

Цијена купона за учешће на турниру је 5€ по играчу, а сав приход ће бити усмјерен у план помоћи поменуте акције.

Циљ је да се током Васкршње акције, која траје до Васкрса, прикупи 10 000€ који ће бити усмјерени на помоћ: манастиру Драганац, манастиру Врачево код Лешка, у близини Лепосавића, цркви Успења Пресвете Богородице у селу Бостане, надомак Новог Брда и социјално угроженим породицама.

С обзиром на то да улазимо у Свету Четрдесетницу, у којој су поред поста и молитве важна и дјела љубави, „Млади за Космет” позивају све људе добре воље да се прикључе акцији и дарују новчана средства спрам својих могућности.

Више детаља о начинима на које можете узети учешћа у овом дјелу љубави, пронађите у разговору који смо јутрос водили са Дамјаном Николићем из ХОК „Млади за Космет”.