Требиње помен

Фото: Срна

Дејан Бодирога предсједник Борачке организације Требиња, поводом 28 годишњице, говорио је о почетку ратних дејстава на Требиње

Име: 03. 10. 2019 Dejan Bodiroga Trebinje; Опис: Дејан Бодирога предсједник Борачке организације Требиња, поводом 28 годишњице, говорио је о почетку ратних дејстава на Требиње Тип: audio/mpeg

Дејан Бодирога: “Једино мјесто на коме смо добијали искрену помоћ је наша Црква и Владика Атанасије“

Његово преосвештенство Епископ захумско-херцеговачки и приморски Г. Димитрије служио је 1. октобра, код споменика браниоцима Требиња, парастос борцима погинулим у протеклом одбрамбено-отаџбинском рату чиме је почело обележавање 28 година од почетка ратних дејстава на подручју овог града.

Освећена је и новоизграђена спомен соба. У оквиру програма обиљежавања, у Галерији требињског Културног центра отворене су двије изложбе.

Овим поводом разговарали смо са Дејаном Бодирогом предсједником Борачке организације.

Сјећајући се тих тешких дана господин Бодирога се сјетио и помоћи и љубави коју су Требињци, у то вријеме, најчешће налазили у крилу наше Свете Цркве.

Једино мјесто на коме смо, у то вријеме, добијали искрену помоћ је наша Црква и Владика Атанасије“-каже г. Дејан Бодирога.