Emisija “Pitajte sveštenika“ sa protojerejem Jovanom Radovićem

Emisija “Pitajte sveštenika“ sa protojerejem Jovanom Radovićem

Ime: 09. 02. 2020 Pitajte svestenika Otac Jovan Radovic; Opis: "09. 02. 2020_Pitajte svestenika_Otac Jovan Radovic". Tip: audio/mpeg

Otac Jovan Radović: “Bezakonje vlasti porodilo je čudo u našem narodu“

Protojerej Jovan RadovićOtac Jovan je na početku emisije tumačio Sveto Jevanđelje na 34. nedjelju po Pedesetnici, kada naša Crkva donosi priču o mitaru i fariseju.

On je govorio i o veličanstvenim litijama, koje u odbranu Svetinja i vjere naše pravoslavne prolaze ulicama crnogorskih gradova od sjevera do juga.

Molitveni vhodovi ulicama Crne Gore probudili su ono iskonsko u našem narodu i jedan biblijski monenat. Vidi se jedna zrelost našeg divnog naroda. Narod koji se dogodio u Crnoj Gori je blagoslov predaka i potomaka i Svetitelja koji osvećuju svaku ulicu kojom prolazi litija“-kaže otac Jovan.

On je odgovarao i na brojna pitanja naših slušalaca među kojima su se mogla naći i pitanja o preumljenju, ispovijesti, prelesti i mnoga druga pitanja naše vjere na koja ćete čuti mudre odgovore oca Jovana, ako odslušate emisiju sa ocem Jovanom koju vam topolo preporučujemo.