Емисија “Питајте свештеника” са протојерејем Предрагом Шћепановићем

Емисија “Питајте свештеника” са протојерејем Предрагом Шћепановићем

Име: 21. 03. 2021 Pitajte svestenika otac Predrag Scepanovic; Опис: Емисија "Питајте свештеника" са протојерејем Предрагом Шћепановићем Тип: audio/mpeg

Отац Предраг Шћепановић: “Слобода је највећи дар који је Бог дао човјеку“

Отац ПредрагОтац Предраг Шћепановић парох подгорички на почетку емисије тумачио је зачало из Светог Јеванђеља на прву недјељу Часног поста, Недјељу православља. Он је говорио и о светим иконама и њиховом значају, о побједи над иконоборством и одговарао на питање слушалаца има ли и данас иконоборства.

С обзиром да је у току Велики, Васкршњи пост отац Предраг је слушаоце подсјетио на духовну и техничку страну Часног поста, говорећи о томе колико се често треба исповиједати и причешћивати у току овог поста. Он се осврнуо и на значај присуствовања великопосним богослужењима, говорећи о значају пређеосвећених литургија и покајног канона Светог Андреја Критског.

Након уводног дијела емисије отац Предраг Шћепановић је одговарао на постављена питања наших слушалаца, на која ћете одговоре наћи ако одслушате ову душекорисну емисију коју вам тополо препоручујемо.