Емисија “Питајте свештеника” са Протојерејем-ставрофором Слободаном-Бобаном Јокићем Архијерјским намјесником никшићким

Емисија “Питајте свештеника” са Протојерејем-ставрофором Слободаном-Бобаном Јокићем Архијерјским намјесником никшићким

Име: 28. 07. .2019 PITAJTE SVESTENIKA Otac Slobodan Jokic; Опис: Емисија ,,Питајте свештеника“ са Протојерејем-ставрофором Слободаном-Бобаном Јокићем Тип: audio/mpeg

Отац Слободан: “Истински сусрет са Господом заувијек мијења наш живот“

На самом почетку емисије отац Слободан тумачио је Свето Јеванђеље на Шесту недјељу по празнику Педесетнице, када Црква предлаже причу о исцјељењу болесника коме Христос рече Устани узми одар свој и иди за Мном, поучивши нас да без вјере, без заједнице која је Црква Христова, без љубави и оног истинског сусрета са Господом који мијења заувијек наш живот, нема ни спасења.

Protojerej Slobodan Jokic Отац Слободан је веома инспиративно одговарао и на постављено питање нашег слушаоца: “Када је Господ љубав зашто Свети Петар Дамаскин на једном мијесту каже да је наше спасење између страха и наде?“, рекаши да смо призвани да будемо Свети и осврнувши се на то да је данас у свијету завладало велико безнађе, додао да никада не смијемо губити наду у Господа нашега.

Ово су само нека од питања на која ћете добити мудре и душекорисне одговоре оца Слободана ако одслушате ову нашу емисију коју вам топло препоручујемо.