Емисија “Питајте свештеника“ са Протојерем-ставрофором Слободаном Зековићем

Емисија “Питајте свештеника“ са Протојерем-ставрофором Слободаном Зековићем

Име: 05.01.2020 PITAJTE SVESTENIKA otac Slobodan Zekovic; Опис: Емисија "Питајте свештеника“ са Протојерем-ставрофором Слободаном Зековићем Тип: audio/mpeg

Отац Слободан Зековић: “Вјерни народ Црне Горе је понос Цркве Христове. Част је бити свештеник у Црној Гори“

Отац Слободан ЗековићНа почетку емисије протојереј-ставрофор Слободан Зековић архијерејски намјесник барски говорио је о диксриминаторском Закону о слободи вјероисповијести и увјерења чије усвајање је ,,дигло на ноге“ часну Црну Гору и велики број вјерног народа који је пројавио слогу, јединство, искрену, праву вјеру и оданост. Отац Слободан је истакао да је част бити свештеник у Црној Гори и имати овакаве вјернике који су понос Цркве Христове.

У наставку емисије отац Слободан је говорио о томе како на најбољи начин да припремимо своје душе, своја срца, своје витлејемске пећине да се у њима роди Богомладенац Христос, подсјећајући на дивне обичаје слављења Божића као и недјеље које му претходе, Дјетињци, Материце и Оци.

У наставку емисије отац Слободан је одговарао и на остала питања наших слушалаца на која ћете наћи одговоре ако одслушате ово издање емисије ,,Питајте свештеника“ коју вам топло препоручујемо за слушање.