pitajte-svestenika

Емисија “Питајте свештеника” са свештеником Слободаном Лукићем

Име: 04. 07. 2021 Pitajte svestenika-Otac Slobodan Lukic; Опис: "04. 07. 2021_Pitajte svestenika-Otac Slobodan Lukic". Тип: audio/mpeg

Отац Слободан Лукић: “Чистота срца је циљ хришћанског живота“

Отац Слободан Лукић парох будвански био је гост емисије ,,Питајте свештеника“ Радија ,,Светигора“ на другу недјељу по празнику Силаска Светог Духа на апостоле када славимо Преподобну Анастасију Српску.

Отац Слободан ЛукићЈеванђеље које се чита на другу недјељу по Педестници била је и тема о којој је отац Слободан говорио на почетку емисије, тумачећи позив Господа нашега Исуса Христа рибарима да лове на већим дубинама и постану ловци људских душа за Царство небеско.

Отац Слободан је поучио наше слушаоце о смислу и значају, као и правилима Апостолског, Петровског поста у сусрет празнику Светих првоврховних апостола Петра и Павла-Патровдану а говорио и о празнику Рођења претече и Крститеља Господњег Јована Крститеља-Ивањдану.

У наставку емисије отац Слободан је одговарао на питања наших слушалаца на која ћете чути одговоре ако будете одслушали ову душекорисну емисију.