Православни мисионар

Из штампе је изашао нови мајско-јунски 373. број „Православног мисионараˮ

Име: 20. 05. 2020. Branislav Ilic PRAVOSLAVNI MISIONAR; Опис: Из штампе је изашао нови мајско-јунски 373. број „Православног мисионараˮ Тип: audio/mpeg

Нови број мајско-јунски 373. број „Православног мисионараˮ у духу теме „На путу за емаусˮ

Из штампе је изашао нови мајско-јунски 373. број „Православног мисионараˮ, званичног мисионарског гласила Српске Православне Цркве за младе.

Тема трећег броја у овој године је „На путу за Емаусˮ, а поред текстова на наведену тему међу страницама овог броја налази се интервју са Његовим Преосвештенством Епископом бихаћко-петровачким Г. Сергијем (Карановићем), као и интервју са игуманом свештене обитељи манастира Савина, јеромонахом Макаријем (Имамовићем).

Branislav Ilic
Катихета Бранислав Илић

Слушаоцима радија Светигора садржај овог изузетног броја „Православног мисионараˮ представио је катихета Бранислав Илић, члан уређивачког одбора овог мисионарског гласила, задужен за односе са медијима.

На крају представљања садржаја „Православног мисионараˮ, слушаоцима радија је премијерно представљена нова интернет страница „Православљаˮ – новина Српске Патријаршије (http://pravoslavlje.spc.rs) која је на празник Светог Василија Острошког отворена благословом главног и одговорног уредника новина Српске Патријаршије, протођакона др Дамјана Божића.  О наведеној интернет страници детаљније можете да прочитате на порталу Митрополије црногорско-приморске: https://mitropolija.com/2020/05/18/internet-stranica-pravoslavlja-u-novom-ruhu/

У име уређивачког одбора катихета Бранислав Илић је заблагодарио редакцији радија Светигора и инфо-служби Митрополије црногорско-приморске, на челу са протојерејем Николом Пејовићем, на благословеној сарадњи, изразивши наду да ће трајати још дуго година рађајући дивне плодове.