Pravoslavni misionar

Iz štampe je izašao novi majsko-junski 373. broj „Pravoslavnog misionaraˮ

Ime: 20. 05. 2020. Branislav Ilic PRAVOSLAVNI MISIONAR; Opis: Iz štampe je izašao novi majsko-junski 373. broj „Pravoslavnog misionaraˮ Tip: audio/mpeg

Novi broj majsko-junski 373. broj „Pravoslavnog misionaraˮ u duhu teme „Na putu za emausˮ

Iz štampe je izašao novi majsko-junski 373. broj „Pravoslavnog misionaraˮ, zvaničnog misionarskog glasila Srpske Pravoslavne Crkve za mlade.

Tema trećeg broja u ovoj godine je „Na putu za Emausˮ, a pored tekstova na navedenu temu među stranicama ovog broja nalazi se intervju sa Njegovim Preosveštenstvom Episkopom bihaćko-petrovačkim G. Sergijem (Karanovićem), kao i intervju sa igumanom sveštene obitelji manastira Savina, jeromonahom Makarijem (Imamovićem).

Branislav Ilic
Katiheta Branislav Ilić

Slušaocima radija Svetigora sadržaj ovog izuzetnog broja „Pravoslavnog misionaraˮ predstavio je katiheta Branislav Ilić, član uređivačkog odbora ovog misionarskog glasila, zadužen za odnose sa medijima.

Na kraju predstavljanja sadržaja „Pravoslavnog misionaraˮ, slušaocima radija je premijerno predstavljena nova internet stranica „Pravoslavljaˮ – novina Srpske Patrijaršije (http://pravoslavlje.spc.rs) koja je na praznik Svetog Vasilija Ostroškog otvorena blagoslovom glavnog i odgovornog urednika novina Srpske Patrijaršije, protođakona dr Damjana Božića.  O navedenoj internet stranici detaljnije možete da pročitate na portalu Mitropolije crnogorsko-primorske: https://mitropolija.com/2020/05/18/internet-stranica-pravoslavlja-u-novom-ruhu/

U ime uređivačkog odbora katiheta Branislav Ilić je zablagodario redakciji radija Svetigora i info-službi Mitropolije crnogorsko-primorske, na čelu sa protojerejem Nikolom Pejovićem, na blagoslovenoj saradnji, izrazivši nadu da će trajati još dugo godina rađajući divne plodove.