Косметска кандила

Косметска кандила CXXI

Име: 01.04.2023-KOSMETSKA KANDILA-Vece posveceno Vladiki Atanasiju-Vladika Ilarion, mati Haritina, Lazar Supic; Опис: Сјећања на Владику Атанасија Тип: audio/mpeg

Тонски запис са вечери “Сјећања на Владику Атанасија”, које је, у организацији Епархије захумско-херцеговачке и Задужбине Владике Атанасија, одржано 11. марта 2023. године, сесијом “Загрљај свјетова”, одржаној у позоришној сали требињског Културног центра.

Zagrljaj SvetovaСесију је водио свештеник Гојко Перовић, а угостио је викарног Епископа новобрдског Илариона, игуманију Пећке патријаршије, мати Харитину, и теолога и стручњака са Берклија, Лазара Супића, који су изазвали одушевљење и смијех публике.

Дијелећи своја сјећања на тренутке сусрета са Владиком Атанасијем, говорници, заједно са модератором, приближили су публици Владикин осјећај за Косово, доживљај свијета и нарочито освјешћујући приступ човјеку.

На самом крају програма, присутнима се обратио домаћин, Епископ захумско-херцеговачки Димитрије, захваливши се учесницима, који су, својом посјетом Херцеговини, донијели свјетлост и радост.