Декан о. др Зоран Ранковић

Декан о. др Зоран Ранковић о новом уписном року: Врата ПБФ су отворена за све!

Име: 24. 08. 202'-UPIS NA PBF; Опис: Декан о. др Зоран Ранковић Тип: audio/mpeg

Протојереј проф. др Зоран Ранковић, Декан Православног богословског факултета Универзитета у Београду је гостујући у нашој емисији “Епархија инфо” позвао све заинтересоване за упис на ову, највишу образовну институцију СПЦ, да документа за пријемни испит предају 01. и 02. септембра, како би могли да изађу и на пријемни испит 05. септембра текуће године.

На основу резултата биће састављена ранг-листа студената, те ће најкасније до 15. септембра следити упис свих кандидата који су положили пријемни испит.

Наш уважени гост говори о пријемном испиту који садржи питања из богословља и опште културе и подсећа која су све документа потребна за пријаву. “Има још нешто мање од десет слободних места на буџету и око 60 места за самофинансирајуће студенте”, напомиње о. Зоран.

Чућете такође и колико је цењен ПБФ у нашем друштву и из којих то разлога влада велико интересовање међу младима за упис на ову високообразовну институцију СПЦ.

Све важне информације о упису на Православни богословски факултет Универзитета у Београду, можете пронаћи на ОВОМ линку.

Извор: Радио “Слово љубве”
Фото: ЈЈеж, радио “Слово љубве”