Др Дејан Ђуровић: Овакав злонамјеран закон не заслужује да уопште буде у Парламенту Црне Горе

Др Дејан Ђуровић: Овакав злонамјеран закон не заслужује да уопште буде у Парламенту Црне Горе

Име: 19.12.2019 Razgovor Dejan Djurovic; Опис: Овакав злонамјеран закон не заслужује да уопште буде у Парламенту Црне Горе Тип: audio/mpeg

Предсједник ЦО Бар др Дејан Ђуровић казао је у разговору за радио Светигору да предлог Закона о слободи вјероисповјести не заслужује да уопште буде разматран у црногорском парламенту.

Ја вјерујем да ће моје колеге и пријатељи из Скупштине Црне Горе урадити све, али баш све, да овај закон не дође у ситуацију да се о њему гласа. Данас је свима у Црној Гори више него јасно да је овај закон уперен искључиво против Митрополије црногорско-приморске и Епархија: будимљанско-никшићке, милешевске и захумско-херцеговачке“.

Он је додао да је овај закон усмјерен против елементарних људских права и да се у овом тренутку спашава част и образ Црне Горе.

„Сви моји пријатељи из Скупштине Црне Горе који су нажалост опозиција ће урадити све да до гласања зха и против овога закона не дође. То је наша обавеза као вјерника, као људи, да спасимо оно што се спасити може. У овом тренутку ми спашавамо част и образ Црне горе“, закључио је др Ђуровић.