Jelena Djokovic U Crkvi Svetog Stefana U Velikoj Hoci

Јелена Ђоковић у Великој Хочи: Желимо да направимо лепе ствари за нашу децу

Име: 20. 09.2021 jelena Djokovic Kosovo; Опис: Јелена Ђоковић у Великој Хочи Тип: audio/mpeg

Јелена Ђоковић супруга једног од најбољих тенисера свих времена и директорка Фондације “Новак Ђоковић” данас је заједно са представницима фондација “Ана и Владе Дивац” и “Моханђи” посетила манастир Пећку патријаршију, Високе Дечане и Велику Хочу, јавио је Радио Гораждевац.

Она је новинарима рекла да је дошла отвореног срца, да се напунила позитивном енергијом јер су сви овде пуни љубави, и да је то за њу највећи утисак посете.

„Новаку ћу пренети да му је лепа домовина као и мени. Ја сам овде дошла једном другом приликом, али он долази са мном већ за коју недељу“, казала је у Великој Хочи, Јелена Ђоковић.

Ђоковић је казала да имају намеру да помогну људима који живе овде, али и да им је потребна помоћ око реализације.

„Ми овде имамо вољу, али је само питање како ћемо то да реализујемо. Ево дошла сам овде са Аном и Владе Дивац фондацијом и са “Моханђијем” да упознамо људе са којима можемо да сарађујемо и да направимо неке лепе ствари за нашу децу овде“, казала је.

Испред три фондације, о посети је говорила Марија Батиница, пи-ар Фондације “Ана и Владе Дивац”. Она је нагласила да су планирали велику групну посету, али да је нису реализовали због епидемиолошких мера.

„Указала нам се ова дивна прилика да данас будемо овде у ОШ Светозар Марковић у Великој Хочи. Заједничка мисија наше три фондације је брига о деци и младима и зато смо ми данас овде. Нисмо очекивали да ће нас дочекати оволико деце, пресрећни смо јер знамо да су такве мере да школе не раде и да је све пребачено на онлајн систем“.

Директор ОШ „Светозар Марковић“ у Великој Хочи, Марко Спасић, гостима је у име деце и наставника уручио захвалнице:

„Хвала фондацијама Ана и Владе Дивац, Новак Ђоковић и Моханђи што су издвојили време и посетили нас и нашу школу. Очекујемо даљу сарадну и хвала им на издвојеном времену.“

На крају посете, 55 ђака ОШ „Светозар Марковић“ у Великој Хочи добило је поклоне, као мали знак пажње три организације. Гости сутра планирају да посете манастир Високи Дечани.

Директорка Фондације “Новак Ђоковић”, Јелена Ђоковић и Моханђи из Фондације “Моханђи” јуче су посјетили Грачаницу.

Током своје посете, Јелена Ђоковић и Моханђи обићи ће манастире на Косову и Метохији и том приликом уручити хуманитарну помоћ.