Jelena Djokovic U Crkvi Svetog Stefana U Velikoj Hoci

Jelena Đoković u Velikoj Hoči: Želimo da napravimo lepe stvari za našu decu

Ime: 20. 09.2021 jelena Djokovic Kosovo; Opis: Jelena Đoković u Velikoj Hoči Tip: audio/mpeg

Jelena Đoković supruga jednog od najboljih tenisera svih vremena i direktorka Fondacije “Novak Đoković” danas je zajedno sa predstavnicima fondacija “Ana i Vlade Divac” i “Mohanđi” posetila manastir Pećku patrijaršiju, Visoke Dečane i Veliku Hoču, javio je Radio Goraždevac.

Ona je novinarima rekla da je došla otvorenog srca, da se napunila pozitivnom energijom jer su svi ovde puni ljubavi, i da je to za nju najveći utisak posete.

„Novaku ću preneti da mu je lepa domovina kao i meni. Ja sam ovde došla jednom drugom prilikom, ali on dolazi sa mnom već za koju nedelju“, kazala je u Velikoj Hoči, Jelena Đoković.

Đoković je kazala da imaju nameru da pomognu ljudima koji žive ovde, ali i da im je potrebna pomoć oko realizacije.

„Mi ovde imamo volju, ali je samo pitanje kako ćemo to da realizujemo. Evo došla sam ovde sa Anom i Vlade Divac fondacijom i sa “Mohanđijem” da upoznamo ljude sa kojima možemo da sarađujemo i da napravimo neke lepe stvari za našu decu ovde“, kazala je.

Ispred tri fondacije, o poseti je govorila Marija Batinica, pi-ar Fondacije “Ana i Vlade Divac”. Ona je naglasila da su planirali veliku grupnu posetu, ali da je nisu realizovali zbog epidemioloških mera.

„Ukazala nam se ova divna prilika da danas budemo ovde u OŠ Svetozar Marković u Velikoj Hoči. Zajednička misija naše tri fondacije je briga o deci i mladima i zato smo mi danas ovde. Nismo očekivali da će nas dočekati ovoliko dece, presrećni smo jer znamo da su takve mere da škole ne rade i da je sve prebačeno na onlajn sistem“.

Direktor OŠ „Svetozar Marković“ u Velikoj Hoči, Marko Spasić, gostima je u ime dece i nastavnika uručio zahvalnice:

„Hvala fondacijama Ana i Vlade Divac, Novak Đoković i Mohanđi što su izdvojili vreme i posetili nas i našu školu. Očekujemo dalju saradnu i hvala im na izdvojenom vremenu.“

Na kraju posete, 55 đaka OŠ „Svetozar Marković“ u Velikoj Hoči dobilo je poklone, kao mali znak pažnje tri organizacije. Gosti sutra planiraju da posete manastir Visoki Dečani.

Direktorka Fondacije “Novak Đoković”, Jelena Đoković i Mohanđi iz Fondacije “Mohanđi” juče su posjetili Gračanicu.

Tokom svoje posete, Jelena Đoković i Mohanđi obići će manastire na Kosovu i Metohiji i tom prilikom uručiti humanitarnu pomoć.