Oliver Subotić

Kako su roditelji od Tesle stvorili genija?

Ime: 25.10.2019 Oliver Subotic kako su rioditelji od tesle stvorili genija; Opis: Kako su roditelji od Tesle stvorili genija Tip: audio/mpeg

Kada prezviter dr Oliver Subotić, besedi o Nikoli Tesli to je uvek praznik svoje vrste, događaj za pamćenje, nešto posebno što se sa pažnjom prati širom planete

O Nikoli Tesli dr Subotić je držao predavanja u Americi i širom sveta pred naučnom i stručnom elitom i pobrao sve pohvale.

Nikola teslaOvaj sveštenik, vrsni pisac, naučnik svetskog glasa, doktor sociologije, diplomirani inženjer elektrotehnike i magistar teologije, i ovoga puta pokazao se kao vrstan govornik držeći predavanje osnovcima u OŠ „Zaga Malivuk“ u beogradskom naselju Krnjača.

Na manifestaciji posvećenoj profesorki Ivani Vanić Savić, inicijatoru „Azbučnika identeta“, dr Subotić imao je možda i najteži zadatak, da dopre do dečijih umova, da malašanima prenese eksluzivna saznanja. I u tome uspeo što pokazao višeminutni aplauz i vrhunska pažnja svih slušalaca.

Po prvi put dr Oliver Subotić održao je eksluzivno predavanje na temu „Uticaj porodičnog okruženja Nikole Tesle na njegov duhovni lik“. Za razliku od ranijh predavanja na kojima je najčešće analizirao duhovni lik Nikole Tesle, dr Subotić je ovoga puta na briljatan način govorio o roditeljima Nikole Tesle i njihovom uticaju na razvoj ovog genija!