Prevlaka Krstionica

Кордони полиције опколили Михољску превлаку, хиљаде вјерника бране крстионицу

Policija 2Policija 1 Најављеном рушењу крстионице у манастиру Михиљска Превлака за данас у 9.00 часове, предходи бројно окупљање   великих полицијских снага око ове светиње већ од 4.35ч. Како јављају вјернци полиција је са угашеним свијетлима са мора покушала да тајно и нечујно опколе Крстионицу у којој се мноштво народа молило и учествовало на служби Божијој.

Свештеник је позвао полицајце да се повуку, пођу кућама и загрле своју дјецу како би били поносни на очеве који нису направили безумље и послушали наређење да руше светињу.

ВАЖНО ОБАВЈЕШТЕЊЕ!У току је полицијско опкољавање Превлаке! Најављено у 9.00, а дошли су преварно у 4.35ч, са угашеним свијетлима са мора покушавши да тајно и нечујно опколе Крстионицу у којој се мноштво народа молило и учествовало на служби Божијој.Свештеник је позвао полицајце да се повуку, пођу кућама и загрле своју дјецу како би били поносни на очеве који нису направили безумље и послушали наређење да руше светињу.ТРЕНУТНО СТАЊЕ: За сада су 3 кордона полиције опколила острво са свих страна, са копна и мора,а народ се молитвено припрема за Божанствену Литургију Пређеосвећених Дарова која почиње у 7:30ч.*У коментарима ћемо постављати актуелне фотографије и видео записе. Господу се помолимо…

Posted by Манастир Михољска превлака on Понедељак, 01. април 2019.

ТРЕНУТНО СТАЊЕ: За сада су 3 кордона полиције опколила острво са свих страна, са копна и мора,а народ се молитвено припрема за Божанствену Литургију Пређеосвећених Дарова која почиње у 7:30ч.