Prevlaka Krstionica

Kordoni policije opkolili Miholjsku prevlaku, hiljade vjernika brane krstionicu

Policija 2Policija 1 Najavljenom rušenju krstionice u manastiru Mihiljska Prevlaka za danas u 9.00 časove, predhodi brojno okupljanje   velikih policijskih snaga oko ove svetinje već od 4.35č. Kako javljaju vjernci policija je sa ugašenim svijetlima sa mora pokušala da tajno i nečujno opkole Krstionicu u kojoj se mnoštvo naroda molilo i učestvovalo na službi Božijoj.

Sveštenik je pozvao policajce da se povuku, pođu kućama i zagrle svoju djecu kako bi bili ponosni na očeve koji nisu napravili bezumlje i poslušali naređenje da ruše svetinju.

VAŽNO OBAVJEŠTENJE!U toku je policijsko opkoljavanje Prevlake! Najavljeno u 9.00, a došli su prevarno u 4.35č, sa ugašenim svijetlima sa mora pokušavši da tajno i nečujno opkole Krstionicu u kojoj se mnoštvo naroda molilo i učestvovalo na službi Božijoj.Sveštenik je pozvao policajce da se povuku, pođu kućama i zagrle svoju djecu kako bi bili ponosni na očeve koji nisu napravili bezumlje i poslušali naređenje da ruše svetinju.TRENUTNO STANJE: Za sada su 3 kordona policije opkolila ostrvo sa svih strana, sa kopna i mora,a narod se molitveno priprema za Božanstvenu Liturgiju Pređeosvećenih Darova koja počinje u 7:30č.*U komentarima ćemo postavljati aktuelne fotografije i video zapise. Gospodu se pomolimo…

Posted by Manastir Miholjska prevlaka on Ponedeljak, 01. april 2019.

TRENUTNO STANJE: Za sada su 3 kordona policije opkolila ostrvo sa svih strana, sa kopna i mora,a narod se molitveno priprema za Božanstvenu Liturgiju Pređeosvećenih Darova koja počinje u 7:30č.