mitropolit

Mitropolitov oporavak po planu – parametri zapaljenja i danas u blagom padu

Izveštaj u vezi sa zdravstvenim stanjem Mitropolita Amfilohija je ohrabrujući jer parametri zapaljenja izazvane koronavirusom su i danas zadržali trend blagog pada, vijesti su koje nam ovog popodneva stižu iz Kliničkog centra Crne Gore.

Svi vitalni parametri su i danas dobri, pa je ocjena ljekarskog tima da oporavak Mitropolita Amfilohija teče po planu, napominjući da je priroda bolesti takva da treba biti oprezan i uzdržan od bilo kakvih nagađanja i predviđanja.

Mitropolit se osjeća dobro, duhovno je jak i krepak što umnogome olakšava proces liječenja. Pod stalnim je ljekarskim nadzorom koji sprovodi kompletan terapijski postupak.

Nadajući se dobrim vijestima i narednih dana nastavićemo sa redovnim informisanjem javnosti o toku oporavka Visokopreosvećenog Mitropolita Amfilohija, zahvaljujući svima na brizi, ljubavi i molitvama koje dolaze iz svih krajeva, a danas je stigla čak iz parohija daleke Južne i Centralne Amerike, gdje su vjernici iz Argentine, Brazila, Čilea, Kolumbije, Ekvadora zajedno sa svojim vladikom Kirilo poslali pozdrave i molitvene želje za brz oporavak njihovog i našeg duhovnog oca i učitelja.