Otac Mijajlo Backović Ulcinj

Otac Miajlo Backović: Mojoj uniformisanoj braći

Pismo oca Miajla Backovića, upućeno svim građanima Crne Gore koji nose uniformu, a koji jesu ili bi mogli biti najgrublje zloupotrijebljeni od strane režima u cilju obračuna sa SPC, prenosimo integralno.

„Kao ratni veteran i vojnik znam šta znači uniforma i naređenje. Isto tako kao čovjek prije i iznad svega, znam šta znači svakom pravom vojniku obraz i čast!
Zato molim moju braću u uniformama, da ostanu LJUDI!

Uniforme će se skinuti i poćićemo svojim porodicama. Bitno je da kad na kraju radnog vremena pogledamo svoju djecu u oči, ne spuštamo pogled ka zemlji…

Ja sam kad je to trebalo branio svoju zemlju, kao što sada branim naše SVETINJE. Ponoviću – NAŠE SVETINJE BRAĆO!

Vi ustavni poredak i Crnu Goru ne morate da branite od nas koji smo ovu zemlju stvarali i branili, već od onih koji bezakonjem ruše temelje naše zemlje i ustav.

Na pogrešnu su vas BRAĆO adresu poslali, vi treba da branite zemlju od kriminala, korupcije, terorista… ne od blagoslova Božijeg i služitelja Božijeg oltara.

Sjutra kada cijela slobodna i slobodarska Crna Gora izađe u litije, tu će biti i vaši roditelji, djeca, braća vaša! Ne dozvolite BRAĆO da vam oni koje bi trebalo da hapsite naređuju da dušu svoju i obraz gazite zarad plate i posla, jer ZEMALJSKO JE ZA MALENA CARSTVO A NEBESKO UVIJEK I DOVJEKA…!

Brzo će vaši nalogodavci biti bivši, a onda će se računi podnositi narodu i Bogu, ne dozvolite da vas istorija i narod na istu sudsku klupu sa njima postave, a Bog i naši Sveti preci da vas se postide!!!.

Vaš saborac i molitvenik pred Gospodom, sveštenik Miajlo Backović.“.

Izvor: IN4S