Otac Nikola Pejovic

Протојереј Никола Пејовић

Отац Никола Пејовић за “Слово љубве“: Црквени радио – велики мисионар

Име: 09. 10. 2020. OTAC NIKOLA PEJOVIC; Опис: Црквени радио - велики мисионар Тип: audio/mpeg

Настављајући сарадњу са црквеним емитерима, Радио Слово љубве доноси разговор са главним и одговорним уредником Радија Светигора – нашег најстаријег црквеног емитера који већ 22 године успешно врши мисију васељенског гласила Митрополије црногорско-приморске, свештеником Николом Пејовићем.

Отац Никола истиче да је црквени радио велики мисионарски потенцијал, чему је Радио Светигора потврда, преносећи утиске слушалаца да је Радио – духовни храм: “То је најбоља потврда да оно што радимо, не само Светигора, него сваки црквени радио, има великог смисла и значаја, да су црквене радио станице духовни храмови који шаљу благу реч Христову и подстичу људе на духовни напредак”, рекао је отац Никола.

Радио Слово љубве АЕМ у Јутарњем програму (радним данима од 7 до 10 ч), од 5. октобра 2020, представља рад црквених емитера – из чијих редакција свакога јутра имамо најаве кључних емисија, гостовања, као и нове вести из епархија у којима врше своју мисију. Такође, четвртком од 10 ч посебно представљамо емисије из архиве црквених емитера.