Otac Nikola Pejovic

Protojerej Nikola Pejović

Otac Nikola Pejović za “Slovo ljubve“: Crkveni radio – veliki misionar

Ime: 09. 10. 2020. OTAC NIKOLA PEJOVIC; Opis: Crkveni radio - veliki misionar Tip: audio/mpeg

Nastavljajući saradnju sa crkvenim emiterima, Radio Slovo ljubve donosi razgovor sa glavnim i odgovornim urednikom Radija Svetigora – našeg najstarijeg crkvenog emitera koji već 22 godine uspešno vrši misiju vaseljenskog glasila Mitropolije crnogorsko-primorske, sveštenikom Nikolom Pejovićem.

Otac Nikola ističe da je crkveni radio veliki misionarski potencijal, čemu je Radio Svetigora potvrda, prenoseći utiske slušalaca da je Radio – duhovni hram: “To je najbolja potvrda da ono što radimo, ne samo Svetigora, nego svaki crkveni radio, ima velikog smisla i značaja, da su crkvene radio stanice duhovni hramovi koji šalju blagu reč Hristovu i podstiču ljude na duhovni napredak”, rekao je otac Nikola.

Radio Slovo ljubve AEM u Jutarnjem programu (radnim danima od 7 do 10 č), od 5. oktobra 2020, predstavlja rad crkvenih emitera – iz čijih redakcija svakoga jutra imamo najave ključnih emisija, gostovanja, kao i nove vesti iz eparhija u kojima vrše svoju misiju. Takođe, četvrtkom od 10 č posebno predstavljamo emisije iz arhive crkvenih emitera.