Jan 2019 Najava Za Konkurs Patrijarh Pavle 1

Prof. dr Jelica Stojenović najavljuje konkurs „Naš Patrijarh Pavle“

Ime: 08. 02. 2919. razgovor sa prof. dr jelicom stojanovic povodom manifestacije dani patrijarha pavla; Opis: Konkurs-Naš Patrijarh Pavle Tip: audio/mpeg

Eparhija budimljansko-nikšićka i Matica srpska – Društvo članova u Crnoj Gori raspisali su, ovih dana, literarni i likovni konkurs na temu „Naš Patrijarh Pavle“ u kojem učestvuju učenici osnovnih i srednjih škola iz Crne Gore.

Svi zainteresovani svoje radove mogu da pošalju na adrese Matice srpske i Eparhije budimljansko-nikšićke do 20. marta, do kada je konkurs i otvoren, nakon čega će žiri proslasiti najbolje pisane sastave i likovne radove i nagraditi ih prigodnim nagradama.

Najuspješniji radovi biće predstavljeni u okviru manifestacije „Dani patrijarha Pavla“, koja će se održati u Nikšiću, s blagoslovom Episkopa budimljansko-nikšićkog G. Joanikije, u toku Vaskršnjeg posta, tačnije 14. aprila tekuće godine.

Detalje konkursa „Naš Patrijarh Pavle“ i predstojeće manifestacije „Dani Patrijarha Pavla“ za Radio Svetigoru saopštila je prof. dr Jelica Stojenović.

Sa njom je razgovarala Senka Čolović Šumić