Bozic Ikona

Распоред богослужења Митрополита Амфилохија за Божићне празнике

Архиепископ цетињски Митрополит црногорско-приморски г. Амфилохије служиће на Бадњи дан, 6. јануара са свештенством Свету архијерејску литургију у Цетињском манастиру, са почетком у 8 часова. У 13 часова Владика ће благосиљати и налагати бадњаке пред манастиром Светог Николе на Ободу Црнојевића, у 15 часова пред Цетињским манастиром, а у 17,30 часова у манастиру Костриковача у Мртвом Дубоком.

На Божић, 7. јануара Митрополит Амфилохије ће служити Свету архијерејску литургију у Саборном храму Христовог Васкрсења у Подгорици, са почетком у 8 часова.

На Сабор Пресвете Богородице, 8. јануара Митрополит Амфилохије ће служити Свету службу Божију у манастиру Морача, са почетком у 9 часова.

На празник Светог првомученика и архиђакона Стефана – Шћепандан Владика ће Свету архијерејску литургију служити у Саборном храму Светог Јована Владимира у Бару, са почетком у 9 часова. Он ће у наставку службе са свештенством обавити освећење спомен обиљежја књазу Николи и ослободиоцима Бара од Турака, поводом 140 година од овога догађаја.