1

Разговор са члановима удружења „Чојство“ из Берана

Име: 03.02.2021 razgovor sa clanovima organizacije Cojstvo; Опис: Разговор са члановима удружења „Чојство“ из Берана Тип: audio/mpeg

У новембру прошле године са радом је почела организација “Чојство” из Берана, која је за веома кратко вријеме скренула пажњу јавности веома успјешним хуманитарним акцијама, којима су пружили помоћ неколико социјално угрожених породица у плавском и беранском крају.

“Чојство” окупља младе људе, који желе да енергију и љубав литија сачувају и усмјере на своје ближње, оне који су стању потребе за помоћи.

4

Племените и човјекољубиве намјере ове организације препознало је свештенство беранског намјесништва, као и надлежни Епископ, владика будимљанско-никшићки и администратор Митрополије црногорско-приморске Г. Јоаникије, који је благословио њихове даље активности уз обећање да ће Епархија подржавати рад организације у будућем периоду.

О досадашњим и акцијама које планирају у наредном периоду за Радио „Светигору“ говоре: Владан Џикнић, предсједник и Милосав Вукићевић, члан организације „Чојство“ из Берана.

Са њима је разговарала Сенка Чоловић Шумић.