Bozicni Prijem U Djurdjevim Stupovima

Божићни пријем у Епархији будимљанско-никшићкој

Име: 10.01.2019. Bozicni prijem Vl.Joanikije; Опис: Божићни пријем у Епархији будимљанско-никшићкој Тип: audio/mpeg

Поводом најрадоснијег хришћанског празника Рођења Господа Исуса Христа, Његово Преосвештенство Епископ будимљанско-никшићки Г. Јоаникије приредио је, на празник Сабора Пресвете Богородице, у уторак 8, јануара 2019, традиционални Божићни пријем за представнике јавног и друштвеног живота сјеверног дијела Епархије.

 

 Bozicni Prijem U Djurdjevim Stupovima 2Владика Јоаникије честитао је сабранима и свима у Епархији будимљанско-никшићкој Божић и пожелио да овај најрадоснији хришћански празник унесе радост, срећу и мир у наша срца, јер, како је нагласио, Рођење Христово уноси смисао у наш живот, преображава га, даје му нови квалитет и снагу да превазилазимо наше слабости.

Владика је изразио задовољство што и овогодишњем Божићном пријему, организованом, традиционално, другог дана Божића, у манастиру Ђурђеви Ступови, поред осталих гостију, присуствују предсједници Општине и СО Беране.

Bozicni Prijem U Djurdjevim Stupovima 3По Владикиним ријечима, нормално је да на великим свечаностима и свенародним радостима заједно са својим народом буду и представници власти.

Пријему су присуствовали бројни гости, представници јавног и привредног живота сјеверног дијела наше Епархије из Берана, Бијелог Поља, Андријевице, Мојковца, Плава, Рожаја и других мјеста. Изведен је пригодан културно-умјетнички програм.