Naslovna

Др Саша Зејак говорио o новом албуму Небо орлова групе Визант

Име: 06. 05. 2019. SASA ZEJAK NEBO ORLOVA VIZANT; Опис: Др Саша Зејак говорио o новом албуму Небо орлова групе Визант Тип: audio/mpeg

У разговору за Радио Светигору, о новом албуму Небо орлова групе Визант, разговарали смо са др Сашом Зејаком и на крају разговора са бубњаром групе Милошем Кнежевићем.

Саша Зејак нам је говорио о претходним албумима, о будућим плановима групе Визант.

Такође смо од госта чули утиске о његовим посјетама Јасеновцу и Косову и Метохији, Цетињској Богословији, и многим другим занимљивостима.

Др Саша Зејак, је посјетио Богословију Светог Петра Цетињског, на Источни петак 3. маја 2019. године и срео се са професорима и ученицима и овом приликом наградио неколико ученика.

Ученик трећег разреда Василије Бољевићи на поклон је добио сат, а ученик другог разреда Никола Лукић и првог разреда Милутин Ерцег, од Саше Зејака, пријатеља и добротвора школе, добили су по 100 евра.

Овом приликом др Саши Зејаку, честитамо рођендан и крсну славу Светог Великомученика Георгија, његовој супруги Вањи и синовима Николају и Константину, да их благослов Господњи прати у све дане њихових живота.

Са др Сашом Зејаком разговарао је профеор Алекдандар Вујовић, уредник Катихетског програма Радио Светигоре.

Тонска обрада Слободанка Грдинић.
Продукција Радио Светигора, 6. мај 2019. године.