Danilovgrad 1

Васкршњи турнир у малом фудбалу у Даниловграду

Име: 17. 05. 2019 TURNIR U DANILOVGRADU; Опис: Васкршњи турнир у малом фудбалу у Даниловграду Тип: audio/mpeg

У организацији Братства православне омладине Свети Арсеније из Даниловграда, у четвртак 16. маја 2019. године, одржан је пријатељски Васкршњи турнир у малом фудбалу, између чланова братства и професора и ученика Цетињске богословије Богословије Светог Петра Цетињског.

Домаћини из Даниловграда су наступили са двије екипе, а за госте из Цетиња екипа Богословац, и тим који је састављен од професора и ученика богословије.

У веома занимљивим утакмицама финале су изборили екипа у плавим дресовима из Даниловграда и екипа Богослова са Цетиња.

После регуларног тока утакмице, услиједили су пенали у којима је био бољи тим Богословца, за који су играли ученици Цетињске богословије, и играч одлуке је био ученик богословије Срђан Вучановић.

Најбољи играч васкршњег турнира био је Стефан Стевлић, ученик четвртог разреда богословије.

После успјешног васкршњег турнира сви учесници су наставили дружење у ресторану “Обала”, покрај ријеке Зете, угошћени гостољубљем Братства православне омладине Свети Арсеније.

Овом приликом све присутне поздравио је у име организатора, правник и теолог господин Иван Булатовић, у нади да ће овакви сусрети и такмичења постати традиција.

У име управе Цетињске богословије, обратио се професор Драган Радоман, који се захвалио свештеницима Жељку Ћалићу и Илији Зекановићу, и топло заблагодарио на гостопримству члановима Братства Свети Арсеније и свим учесницима.

Александар Вујовић