Danilovgrad 1

Vaskršnji turnir u malom fudbalu u Danilovgradu

Ime: 17. 05. 2019 TURNIR U DANILOVGRADU; Opis: Vaskršnji turnir u malom fudbalu u Danilovgradu Tip: audio/mpeg

U organizaciji Bratstva pravoslavne omladine Sveti Arsenije iz Danilovgrada, u četvrtak 16. maja 2019. godine, održan je prijateljski Vaskršnji turnir u malom fudbalu, između članova bratstva i profesora i učenika Cetinjske bogoslovije Bogoslovije Svetog Petra Cetinjskog.

Domaćini iz Danilovgrada su nastupili sa dvije ekipe, a za goste iz Cetinja ekipa Bogoslovac, i tim koji je sastavljen od profesora i učenika bogoslovije.

U veoma zanimljivim utakmicama finale su izborili ekipa u plavim dresovima iz Danilovgrada i ekipa Bogoslova sa Cetinja.

Posle regularnog toka utakmice, uslijedili su penali u kojima je bio bolji tim Bogoslovca, za koji su igrali učenici Cetinjske bogoslovije, i igrač odluke je bio učenik bogoslovije Srđan Vučanović.

Najbolji igrač vaskršnjeg turnira bio je Stefan Stevlić, učenik četvrtog razreda bogoslovije.

Posle uspješnog vaskršnjeg turnira svi učesnici su nastavili druženje u restoranu “Obala”, pokraj rijeke Zete, ugošćeni gostoljubljem Bratstva pravoslavne omladine Sveti Arsenije.

Ovom prilikom sve prisutne pozdravio je u ime organizatora, pravnik i teolog gospodin Ivan Bulatović, u nadi da će ovakvi susreti i takmičenja postati tradicija.

U ime uprave Cetinjske bogoslovije, obratio se profesor Dragan Radoman, koji se zahvalio sveštenicima Željku Ćaliću i Iliji Zekanoviću, i toplo zablagodario na gostoprimstvu članovima Bratstva Sveti Arsenije i svim učesnicima.

Aleksandar Vujović