Dr. Sandra Djuranovic

Dr Sandra Đuranović: “Neka ljekari sa Hristovom ljubavlju i milošću Samarićanina, liječe i pomažu ljudima”

Ime: 20.05.2019 Sandra Djuranovic; Opis: Neka ljekari sa Hristovom ljubavlju i milošću Samarićanina, liječe i pomažu ljudima Tip: audio/mpeg

Sa dr Sandrom Đuranović, specijalistom urgentne medicine, razgovarali smo o nekim njenim susretima i duhovnim iskustvima sa velikim i svetim ljudima, blaženoupokojenim patrijarhom srpskim Pavlom, arhimandritom Lukom, igumanom Cetinjskim i Dajbabskim i manastira Savine Glavice, igumanijom Varvarom iz manastira Manasije, igumanijom Fevronijom iz Pećke Patrijaršije, monahom Epifanijem iz manastira Ostroga.

Dr Sandra U StudijuDr SandraČućete i o susretima sa divnim i blagoslovenim ljudima koji žive da nesebično pomognu drugom, svjedočeći to svojim primjerom.

U razgovoru je bilo govora i o razlikovanju između psihički oboljelih ljudi i onih koji su opsjednuti demonskim silama, kao i o bolesti i liječenju duše i tijela.

Dr Sandra Đuranović, nam kazuje i svoja ljekarska iskustva u toku reanimacije.

Čućete zašto je i sve manje ljubavi među ljudima danas, kao i mnoge druge zanimljive priče, koje je za vas, dragi slušaoci podijelila dr Sandra Đuranović, sa kojom je razgovarao Aleksandar Vujović, urednik Katihetskog programa Radio Svetigore.

Tonska obrada Slobodanka Grdinić
Produkcija Radio Svetigora, maj 2019.