Otac Nemanja

Отац Немања Кривокапић говори о свом учешћу на четвртом Фестивалу хуманистике, културе и умjетности “Пази шта читаш“ у Београду

Име: 31. 05. 2019.OTAC NEMANJA KRIVOKAPIC; Опис: Отац Немања Кривокапић говори о свом учешћу на четвртом Фестивалу хуманистике, културе и умjетности "Пази шта читаш“ у Београду Тип: audio/mpeg

Са оцем Немањом Кривокапићем разговарали смо о његовом учешћу на четвртом Фестивалу хуманистике, културе и умjетности „Пази шта читаш“ у Београду гдје се представио предавањем и изложбом о старим и ријетким књигама СПЦ Котор.

Четврти Фестивал хуманистике, културе и умjетности „Пази шта читаш“, чији је организатор београдска издавачка кућа ХЕРА.еду. одржан је 25. маја 2019. гдине у Комбанк дворани у Београду под покровитељством Министарства културе и информисања. На овој манифестацији књиге представљено је хиљаду одабраних дјела 54 издавача.

Међу 30 програма нашло се и предавање и изложба „Путеви словесности – старе и ријетке књиге Српске православне цркве у Котору“ аутора протојереја Немање Кривокапића и мр Станке Јанковић Пивљанин.

Први фестивал књига – хуманистике, културе и умјетности у Црној Гори – ФесК Котор (ФесКК) ПАЗИ ШТО ЧИТАШ! Одржан је прошле године у Котору од 20. до 22. децембра под покровитељством Општине Котор, у организацији ОЈУ „Музеји“ Котор и ЈУ Центра за културу „Никола Ђурковић“ Котор, а по лиценци издавачке куће ХЕРА.еду из Београда.