Пљевља

Митрополит Амфилохије: “Ово су литије Божије љубави, доброте и мудрости које призивају на правду све који у неправди живе и доносе неправедне и лажне законе“

Име: 20.02.2020 Mitropolit Pljevla; Опис: Ово су литије Божије љубави, доброте и мудрости које призивају на правду све који у неправди живе и доносе неправедне и лажне законе Тип: audio/mpeg

Његово високопреосвештенство Архиепископ цетињски Митрополит црногорско-приморски г. Амфилохије у пратњи Његовоа преосвештенства Епископа милешевског г. Атанасија са свештенством предводио је вечерас најборјнију до сада литију улицама Пљеваља.

Литија ПљевљаМитрополиту Амфилохију најприје је заблагодарио владика Атанасије на благослову, посјети, љубави и молитвама.

У бесједи којом се обратио окупљеном вјерном народу Митрополит Амфилохије је рекао да су ове наше мирне и спокојне литије чудо Божије које украшава Црну Гору и Европу.

Трајаће дуго ове литије јер овај вход је Христов вход. Христове су ово литије, литије Божије љубави, доброте и мудрости које призивају на правду све који у неправди живе и доносе овакве неправедне и лажне законе“-рекао је, између осталог Митрополит Амфилохије.